Αναζήτηση

Είσοδος Μελών

NewsLetter sesa.gr

Εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσης και μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου
captcha

Συνάδελφοι, 

Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και έως (τουλάχιστον) τις 6 Απριλίου η μετακίνηση των πολιτών που εμπίπτουν στις οκτώ ρητές εξαιρέσεις όσων μπορούν να κυκλοφορήσουν θα γίνεται με βεβαίωση κίνησης.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε τα έντυπα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε για τις μετακινήσεις σας:

pdfΒεβαίωση κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών56.3 KB

pdfΒεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου79.73 KB *

 *Η Βεβαίωση κυκλοφορίας εργαζομένου, αφορά τις μετακινήσεις των εργαζόμενων, συμπληρώνεται μια φορά και παρέχεται με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος από τον εργοδότη ή τον νόμιμο εκπρόσωπό του σε περίπτωση νομικού προσώπου ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο. Περιέχει το ονοματεπώνυμο, τον τόπο εργασίας του εργαζόμενου, καθώς και το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησής του. Ο εργαζόμενος τη φέρει υποχρεωτικά μαζί του κατά τις μετακινήσεις του προς και από την εργασία του.
Για να είναι έγκυρες οι βεβαιώσεις των εργοδοτών πρέπει να φέρουν σφραγίδα

Σε κάθε μετακίνησή σας θα πρέπει να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο καθώς επίσης και συμπληρωμένο το αντίστοιχο έντυπο, για να το επιδείξετε σε περίπτωση ελέγχου.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://forma.gov.gr/