Αναζήτηση

Είσοδος Μελών

NewsLetter sesa.gr

Εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσης και μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου
captcha

Αριθμ. Πρωτ. 3433/05

ΑΘΗΝΑ..01/06/2005..

Προς : Υπουργείο  Ανάπτυξης

            Μεσογείων  119

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (Σ.Ε.Σ.Α), που έγινε σήμερα 31/05/2005 ημέρα Τρίτη στην Αθήνα, μετά την τοποθέτηση του Προέδρου της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α  διαπιστώσαμε ότι τα κυρίαρχα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης.

 

      Ζητάμε από τον Υπουργό κ. Σιούφα να σκύψει σοβαρά πάνω στα προβλήματα του κλάδου και να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές λύσεις, ώστε να φύγουμε από το τέλμα που βρισκόμαστε σήμερα.

 

     Τίποτα δεν λειτουργεί, η καθυστέρηση να παρθούν αποφάσεις δίνει το δικαίωμα σε πολλούς έξω από τον χώρο του ασανσέρ να σοφίζονται τρόπους κερδοσκοπίας εις βάρος των καταναλωτών, που με δική σας ευθύνη έχουν μείνει στην άγνοια, με αποτέλεσμα να δέχονται και εκβιασμούς όπως της συγκεκριμένης εταιρείας ( που σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση της ), με πρόστιμα 60.000 Ευρώ στον διαχειριστή κ.λ.π.

 

       Γι΄ αυτούς τους λόγους είναι φυσικό η υπομονή μας να εξαντλείται. Πρέπει να προσέξετε. Η αδράνεια σας, δίνει το δικαίωμα να αναπτύσσεται κίνημα, θα μπορούσαμε να πούμε εκβιαστών, προς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το ασανσέρ σαν μέσο κάθετης μεταφοράς.

 

       Ζητάμε εδώ και τώρα να καλεστεί η κλαδική Ομοσπονδία Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης, ώστε από κοινού να δοθούν λύσεις πάνω στα σοβαρά προβλήματα του κλάδου μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ