Αναζήτηση

Είσοδος Μελών

NewsLetter sesa.gr

Εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσης και μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου
captcha

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

 

 

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ…3485/05…. ΑΘΗΝΑ..08/09/2005..

 

Προς : Υπουργείο Ανάπτυξης

Γραφείο : Υπουργού κ. Σιούφα

 

Κύριε Υπουργέ,

λάβαμε το νέο σχέδιο της ΚΥΑ που μας παραδώσατε, προς μελέτη και κατάθεση προτάσεών μας και σας ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη προσπάθεια να μας ενημερώσετε ξεχωριστά από την Ομοσπονδία μας. Είμαστε υποχρεωμένοι με την παρούσα να σας υπενθυμίσουμε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ότι ως Πρωτοβάθμιο Σωματείο ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών  Συντηρητών Ανελκυστήρων (Σ.Ε.Σ.Α.) που εδρεύει Πειραιώς 118 στην Αθήνα, είναι εγγεγραμμένος και ανήκει στη δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.), όπως άλλωστε και τα άλλα Σωματεία ανά την επικράτεια της χώρας.

Κατά συνέπεια ο Σ.Ε.Σ.Α. ως Πρωτοβάθμιο Σωματείο, όπως και τα άλλα Σωματεία μέλη της ίδιας Ομοσπονδίας, καλύπτεται καθ’ όλα από τις προσπάθειες, ενέργειες, απόψεις και θέσεις της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.

Γι’ αυτό και στηρίζουμε τη θέση της Ομοσπονδίας μας για παράταση χρόνου, για την υποβολή των προτάσεών της, με την ευκαιρία που συνέρχεται στις 10/09/2005 η Γενική της Συνέλευση, με τη συμμετοχή όλων των Σωματείων μελών της από όλη τη χώρα.

Και πάλι σας ευχαριστούμε για την ξεχωριστή ενημέρωση του Σωματείου της Αθήνας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                            ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ