Αναζήτηση

Είσοδος Μελών

NewsLetter sesa.gr

Εγγραφείτε στις λίστες ενημέρωσης και μάθετε πρώτοι τα νέα του κλάδου
captcha

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2006 και ώρα 6:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Σ.Α.

Αγαπητέ συνάδελφε,
ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ που έχει δημιουργήσει η νέα ΚΥΑ (Αρ. Φύλλου 1797, τεύχος Β, 21-12-2005) έφτασαν στο αποκορύφωμά τους – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Καλείσαι στις 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 6:00 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου μας με θέματα:
1) Ενημέρωση για τις μέχρι σήμερα ενέργειες της διοίκησης του Συνδέσμου μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.) και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.
2) Παραλαβή συνοπτικών πινάκων (βοηθήματα) για τις διαδικασίες που αναφέρονται στην ΚΥΑ, σε σχέση με την Εγκατάσταση – Μεταβατικές Διατάξεις – Περιοδικούς Ελέγχους – Συντηρήσεις και Επιθεωρήσεις – Υποχρεώσεις Υπεύθυνου Συντηρητή.
3) Προτάσεις μας προς την Ομοσπονδία και το Υπουργείο Ανάπτυξης που κρίνουμε επειγόντως απαραίτητο να εφαρμοστούν στη κατεύθυνση εξάλειψης ή διόρθωσης και σωστής ερμηνείας συγκεκριμένων σημείων της ΚΥΑ για την απεμπλοκή των προβλημάτων που έχουν προκύψει με Νομαρχίες και Φορείς, στην εγκατάσταση – συντήρηση – καταχώρηση – άδειες κινητών συνεργείων – ασφαλή λειτουργία των ανελκυστήρων κ.λ.π. έτσι ώστε να συνεχίσουμε να εξασκούμε το επάγγελμά μας απρόσκοπτα αλλά και να αναβαθμίσουμε τον κλάδο μας.
4) Ψηφίσματα – Καταγραφή μορφών πάλης για επιβολή της συμμετοχής μας και αποδοχή των σωστών και δίκαιων αιτημάτων μας από το Υπουργείο Ανάπτυξης. 


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006
ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 6 Μ.Μ.
ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΥΓΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ